Ashleigh & Burwood lampen van De Woon Cadeau Winkel

De Ashleigh en Burwood geurlampen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook erg handig in gebruik.
De geurlamp hoeft slechts 30 minuten aan om de sfeer te brengen in uw interieur. De lucht wordt gezuiverd en een geur kan wel uren aanwezig blijven. La
Lees meer
19 producten
Geurlamp In Bloom oranje
Ashleigh & Burwood
Geurlamp In Bloom oranje
€43,95
Toevoegen
Geurlamp Arctic Tundra S wit
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Arctic Tundra S wit
€39,95
Toevoegen
Geurlamp In Bloom roze
Ashleigh & Burwood
Geurlamp In Bloom roze
€43,95
Toevoegen
Geurlamp Black Marble L zwart
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Black Marble L zwart
€49,95
Toevoegen
Geurlamp Little Devil S zwart
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Little Devil S zwart
€39,95
Toevoegen
Gratis verzending vanaf € 50,-
Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles uit voorraad leverbaar
Geurlamp Frosted Bloom L parelmoer
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Frosted Bloom L parelmoer
€49,95
Toevoegen
Geurlamp Tentacles L wit
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Tentacles L wit
€49,95
Toevoegen
Geurlamp Obsidian Clear helder
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Obsidian Clear helder
€36,95
Toevoegen
Geurlamp Tropical Sunset L goud
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Tropical Sunset L goud
€49,95
Toevoegen
Geurlamp Arabian Nights L zwart
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Arabian Nights L zwart
€49,95
Toevoegen
Geurlamp Twinkle Star S zilver
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Twinkle Star S zilver
€39,95
Toevoegen
Geurlamp Blue Speckle -7%
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Blue Speckle
€39,95
€42,95
Toevoegen
Geurlamp Leopard S paars
Ashleigh & Burwood
Geurlamp Leopard S paars
€36,95
Toevoegen
Geurlamp The Pearl S parelmoer
Ashleigh & Burwood
Geurlamp The Pearl S parelmoer
€39,95
Toevoegen

Wij zijn dol op geurlampen. Zelf gebruiken we ze thuis regelmatig bijvoorbeeld na het frituren, koken, na het stoken van houtkachel en natuurlijk om de geur van onze honden en katten weg te halen. Wij vinden ze ideaal in gebruik gezien ze nare geurtjes echt uit huis doen verdwijnen en de geur niet maskeren. De geurlampen zijn echte luchtreinigers en zijn dan ook geschikt in een huishouden waar gerookt wordt om de rooklucht weg te halen.

De Ashleigh en Burwood geurlampen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook erg handig in gebruik. De geurlamp hoeft slechts 30 minuten aan om de sfeer te brengen in uw interieur. De lucht wordt gezuiverd en een geur kan wel uren aanwezig blijven. Laat geur je inspireren. Elke geur in huis kan worden gereinigd en voorzien van geur, het bevorderd het welzijn en zorgt voor de gewenste sfeer.
Een van de meest voorkomende allergieën wordt thuiskoorts genoemd. Hierbij worden de symptomen veroorzaakt door irriterende stoffen in de lucht, zoals huisstofmijt en schimmelsporen.
In tegenstelling tot hooikoorts kunnen de allergenen en de resulterende symptomen het hele jaar van invloed zijn op patiënten. Geurlamp zijn juist ideaal voor mensen die last hebben van huisallergenen.
Het is een fijne hulp voor iedereen die last heeft van irriterende huisallergie of die de lucht in zijn huis schoon,
fris en geurig wil houden.Geurlampen maken gebruik van een katalytisch proces dat actief bacterie en micro-organismen dood en in een moeite door een frisse, langdurige geur creëert.
Doordat allergenen in de lucht te verminderen, helpen geurlampen de allergiesymptomen te verminderen. De geurlampen van Ashleigh en Burwood zijn ervoor gemaakt om nare geurtjes in huis weg te nemen.
De geurlampen zuiveren/reinigen de lucht in de ruimte van plaatsing en laten hierbij de gewenste geur van de gekozen geurolie in de ruimte achter. De geurlamp elimineert vieze luchtjes en maakt de lucht schoon via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen van de lont zitten speciale metalen verwerkt: o.a. platinum. Deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Wanneer de lont in gebruik is wordt deze meer dan 200 graden warm. Door deze hoge temperatuur vindt de catalytische oxidatie plaats in de steen. Deze oxidatie zuivert de lucht en vernietigt hiermee vieze luchtjes in de omgeving.De katalytische brander vangt en vernietigt de moleculen die geuren vervoeren. Het mengen van lucht en de beweging convectie zorgen ervoor dat geuren worden vernietigd. Het is bewezen dat de geurlampen de lucht reinigen van 99% van bacterien, stofmijt en geurdeeltjes.

Wat zijn de delen van mijn lamp en hoe heten ze?

• Crown/De sierdop bedekt de hete steen om onbedoeld contact te voorkomen. Verschillende ontwerpen zijn beschikbaar.  

• De Snuffer-kap/Afsluitdop bedekt de katalytische steen. Dit voorkomt dat de geur verdampt als de lamp niet in gebruik is. Het wordt ook gebruikt om de hete steen te bedekken (om de lamp "uit" te zetten).

• De Retainer is een kleine metalen clip die de steen, de kraag en de pit samenhoudt. Je moet deze clip nooit verwijderen.

• The Stone/De steen is een speciaal poreus keramisch materiaal bedekt met platina en andere zeldzame metalen. Dit is waar de lamp zijn werk doet.

• Collar/De kraag ondersteunt de steen en zorgt ervoor dat de kous op zijn plaats blijft.

• De Wick/lont draagt geur van het lichaam naar de steen.

• De assembly/lont is een groepsnaam voor de lont, kraag, steen en houder.

• De neck/hals is een metalen kroezing die aan het lamphuis is bevestigd en de lont ondersteunt.

• Het lichaam/body is het grootste deel van de lamp die de geur bevat.

Waar dient de Snuffer-cap/afsluitdop voor?

Dit is een van de belangrijkste onderdelen van het lampsysteem. Zoals de naam al aangeeft, wordt het gebruikt om de steen te bedekken om de werking van de lamp te stoppen. Het moet ook altijd op de lamp worden gezet wanneer de lamp niet werkt.
Als je de steen niet volledig bedekt als de lamp niet werkt, blijft de lont gevoegd met olie waar deze zal verdampen en geconcentreerde geur in de steen achterlaat. Dit is de meest voorkomende manier waarop de steen stopt met werken, omdat de microporiën in de steen verstopt raken door geur.
Bedek de steen altijd volledig met de Snuffer-dop wanneer de lamp niet in gebruik is.
 

Hoe gebruik ik mijn geurlamp/geurbrander?

Stap 1 :Plaats de geurlamp op een stabiele ondergrond (eventueel op een schotel of onderzetter om vlekken na het morsen te voorkomen). Verwijder de dop en de steen/lont. Vul de geurlamp tot 2/3 met olie, hierbij werkt de geurlamp het beste. Houd de lamp altijd rechtop wanneer deze is gevuld om lekkage te voorkomen.

Stap 2: 
Plaats de lont terug in het flesje. Plaats de lamp op een hittebestendig oppervlak alvorens u de lamp gaat ontvlammen. Bij het eerste gebruik dient de lont 30 tot 45 minuten in te trekken met olie. Laat de vlam minstens 2 minuten branden. U moet een vlam van 75-100 mm verwachten wanneer u de lamp voor het eerst gebruikt.


Hoe meer u dezelfde steen gebruikt, hoe kleiner de aanvankelijke vlam zal zijn, maar deze zal altijd een vlam van minstens 50-75 mm produceren om de steen op werktemperatuur te brengen.
Blaas de vlam na 2 minuten uit. Laat de vlam nooit branden zonder toezicht! Bedenk nooit de open vlam met de sierdop, hiermee kunt u de lamp beschadigen.
De steen is nu heet en blijft warm zonder vlam.


Stap 3: 
Plaats de sierdop op de geurlamp. De geurlamp verspreidt nu de gekozen geur door de ruimte en zuivert hierbij de lucht. Dit kun je zien doordat het steentje is gaan gloeien. Laat de lamp tot maximaal 40 minuten je huis geur geven alvorens de steen te doven. Na 40 minuten doof je de lamp, dit zorgt er ook voor dat het lont systeem langer mee zal gaan.

Stap 4: 
Om de geurlamp te doven haal je het kroontje van de lamp, denk erom dit is nu erg heet geworden! Vervolgens plaats je de dop over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan.

We raden aan om als u geuren wilt vervangen eerst de lont van de lamp te verwijderen en de pit te laten drogen voordat deze in een andere geur wordt geplaatst.
Zorg er voor dat bij gebruik van de lamp, de lampolie niet blijft branden tot de geurlamp leeg is. Dit kan overmatige slijtage van de lont veroorzaken.

Hoe onderhoud ik mijn geurlamp?

De buitenkant van de geurlamp kan eenvoudig worden gereinigd met een doek of glaslak.
Zorg er altijd voor dat de oogdop op de lamp zit en dat de bovenkant is afgekoeld voordat je de lamp schoonmaakt.

Trek de pit nooit uit de steen, houd altijd de kraag vast en verwijder de hele lont-eenheid uit één stuk.
Zorg er altijd voor dat de steen volledig is afgekoeld voordat je hem aanraakt.

Als u weet dat u de geurlamp langere tijd niet zult gebruiken, kunt u deze het beste leeg laten.
Giet overtollige geurolie voorzichtig terug in de originele fles, met behulp van de trechter die bij uw lamp is geleverd.
Als u een lamp gedurende langere tijd laat staan, kan de geur zich ophopen in de steen waardoor deze moeilijk te belichten is. Als u problemen ondervindt met het aansteken van de steen na langere perioden zonder gebruik, kunt u de steen reinigen.
Een eventuele nieuwe lont is ook bij ons te bestellen
De meeste wicks kunnen tot ongeveer 250x gebruikt worden waarna ze toe zijn aan vervanging.
Als je steen per ongeluk beschadigd raakt, zal je lamp niet efficiënt werken. Plaats een nieuwe lont voordat je je geurlamp opnieuw gebruikt.

Gebruik geurolie Ashleigh & Burwood

Hoe verander ik de geur?
Je kunt de vorige geur naar eigen inzicht terugplaatsen in de oorspronkelijke fles, met behulp van de trechter. Wees echter voorzichtig als je dit doet om morsen te voorkomen. Als er iets gemorst wordt, veeg het dan onmiddellijk op.

Waarom daalt het niveau van de geur ondanks dat ik mijn lamp niet heb gebruikt?
Dit komt waarschijnlijk omdat de lont niet correct in de lamp is geplaatst. Als de halsband van de lont / steen niet goed in uw lamp is geplaatst, zal de geur langzaam verdampen. Dit kan ook gebeuren als de afsluitdop niet volledig naar beneden wordt gedrukt om de steen te bedekken.


Verwijder de lont / steenconstructie en controleer of er geur in uw lamp zit, vul zo nodig bij.
Vervang de lont / steenconstructie, zorg ervoor dat de kraag volledig in de nek is gestoken.
Doe de afsluitdop er op en laat de lont 20-30 minuten intrekken voordat u het gebruikt.

Waar is Ashleigh & Burwood Lampgeur van gemaakt?
De basis van de lampgeur en de belangrijke brandstof die het katalytische proces in stand houdt, is een alcohol die isopropylalcohol wordt genoemd. Een veel voorkomende alcohol, het is dezelfde vorm van alcohol die vaak wordt gebruikt in bijvoorbeeld anti-bacteriële handwassers in ziekenhuizen.
De andere ingrediënten zijn gedestilleerd water en de geurstof zelf.

Zijn Ashleigh & Burwood Lampgeuren natuurlijk?
Ons hoofdassortiment van lampgeurstoffen gebruikt een mengsel van natuurlijke, natuuridentieke en plantenextracten als componenten. Onze typische geurcompositie is vergelijkbaar in stijl met de meeste high-end designerparfums bijvoorbeeld, of veel van de bekende high-end designer-kaarsenmerken.
Geen van onze geuren is op dieren getest en we zijn er volledig tegen om producten op dieren te testen.
Onze aromatherapie lampgeuren (productcodes PFL950 - PFL955) gebruiken alleen 100% pure essentiële oliën als geurstof.

Kun je Ashleigh & Burwood Lampgeuren mengen?
Ja, u kunt alle Ashleigh & Burwood-lampgeuren mengen om uw geur op maat te creëren.

Ik vind de geur te sterk, wat kan ik doen?
Zorg er in de eerste plaats voor dat je de lamp gedurende langere tijd niet gebruikt, vooral in kleinere kamers en wanneer de deuren en ramen gesloten zijn.
Geurlampen zijn ongelooflijk effectief bij het parfumeren van de lucht (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kamerspray waarbij de geurdruppeltjes na enkele minuten op de grond vallen) en je zult merken dat de geur enkele uren in de kamer blijft hangen nadat de lamp is gestopt . Als u denkt dat het de geur zelf is die te sterk is voor uw smaak,
dan is het mogelijk om een van onze lampgeuren te verdunnen met de neutrale variant. Je kunt elke gewenste verhouding mixen tot je het niveau vindt dat het beste bij je past.

Veelgestelde vragen

Ik zie soms vage witte 'rook' uit mijn lamp komen als ik hem gebruik. Wat is dit?
Er zit een beetje water in de lampgeur. Af en toe, vooral als er tocht is, kunnen deze waterdamp en / of elementen van de geurstof zelf worden gezien vanuit de steen.

Mijn steen blijft lichtgrijs en licht niet op/ de steen is donkergrijs/zwart van kleur
en gaat branden maar produceert een kleine vlam en werkt niet bij het uitblazen, wat nu?

De geur wordt niet in de steen afgeleverd. Controleer of je lamp geur bevat, dit is vooral belangrijk bij ondoorzichtige lampen. Controleer ook of de pit volledig in de lamp is gestoken, zodat de onderkant van de pit in de geur zit. Nadat je dit hebt gecontroleerd, vul je de lamp eventueel bij en laat de lont opnieuw intrekken. Wanneer de 20-30 minuten voorbij zijn ontsteek je de lont opnieuw. Als dit niet werkt is de steen waarschijnlijk verstopt geraakt door geur. Volg dan de onderstaande instructies om de lont te reinigen.

Wat gebeurt er als mijn lamp een grote vlam produceert maar niet blijft werken wanneer deze vlam is gedoofd?
Het is zeer waarschijnlijk dat de vlam was gedoofd voordat de steen zijn werktemperatuur had bereikt.
Plaats de afsluitdop op de lamp en laat deze gedurende 20-30 minuten inwerken. Steek de steen opnieuw aan en laat de vlam gedurende 2 - 3 minuten branden alvorens te doven. Houd er rekening mee dat na het ontsteken van de steen, het katalytische effect is geoptimaliseerd tussen 2 en 3 minuten.
Als dit niet werkt, is uw steen waarschijnlijk verstopt geraakt. Volg de onderstaande instructies hoe maak ik de steen schoon.

Werkt de Ashleigh & Burwood Geurlamp echt tegen luchtgevaarlijke 'insecten'?
Ja, de Ashleigh & Burwood Geurlamp helpt echt om de lucht te reinigen en te zuiveren.
Onafhankelijke tests uitgevoerd voor Ashleigh & Burwood geven de volgende resultaten voor de vernietiging van gewone huishoudelijke micro-organismen na testen in laboratoriumomstandigheden.

Allergenen - de Ashleigh & Burwood Geurlamp is effectief tegen allergenen zoals bacteriën, schimmelsporen en huisstofmijt, met de volgende klinisch bewezen resultaten na 30 minuten blootstelling aan de geurlampemissies:

Bacteriën:

E.coli - 99% vernietigd na 30 minuten

S. aureus - 99% vernietigd na 30 minuten

E. aerogenes - 99% vernietigd na 30 minuten


Huisstofmijt:

D. farinae - 99% vernietigd na 30 minuten.

Schimmelsporen:

S. chartarum - 96% vernietigd na 30 minuten.


Tabaksrook:

99,9% verwijdering van tabaksrookdeeltjes na 30 minuten.

Onaangename geuren - de Ashleigh & Burwood Geurlamp is effectief bij huishoudelijke geurtjes zoals die van honden, katten en voedselbederf.


Hond: 33% geurreductie na 3 uur blootstelling.


Kat: 56% minder geur na 3 uur blootstelling.


Voedsel bederfelijke geuren: 68% vermindering van de geur na 3 uur blootstelling.

Medische informatie

Inademing: verwijder van de blootstellingsplaats in de frisse lucht en blijf rusten.
Neem contact op met een arts als de symptomen aanhouden, zorg dat u de geurfles bij u hebt, want deze bevat belangrijke informatie voor de arts.

Oogblootstelling: Spoel onmiddellijk met water gedurende tenminste 15 minuten terwijl u de oogleden openhoudt.
Neem contact op met een arts als de symptomen aanhouden, zorg dat u de geurfles bij u hebt, want deze bevat belangrijke informatie voor de arts.

Blootstelling van de huid: Verontreinigde kleding verwijderen. Was grondig met zeep en water.
Neem contact op met een arts als de symptomen aanhouden, zorg dat u de geurfles bij u hebt, want deze bevat belangrijke informatie voor de arts.

Inslikken: Bij inslikken niet laten braken. Zoek onmiddellijk medische hulp voor aanvullende behandeling.
Als het braken spontaan optreedt, houd het dan onder de heupen om aspiratie te voorkomen.
Zorg ervoor dat u de geurfles bij u houdt, omdat deze belangrijke informatie voor de arts bevat.

Advies voor arts: raadpleeg een arts of een antigifcentrum voor begeleiding.

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Wachtwoord vergeten?
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
[powr-chat id="dd26ee30_1683625089"]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »